3D-tekening voor utiliteitsbouw 

Ontwerpbureau Buro Smits maakt al 50 jaar ontwerpen en 3D tekeningen voor o.a. de utiliteitsbouw. Van kantoor tot werkplaats, jouw bedrijf verdient een tekening op maat voor een nette prijs. We houden rekening met je eisen, budget en de huidige regelgeving. Neem direct contact op voor meer informatie! Of bekijk hier een aantal voorbeelden.  
NEEM CONTACT OP

3D tekening voor gebouwen 

Met een 3D tekening vertaal je de plattegrond of bouwtekening van je bedrijfspand, werkplaats, winkel o.i.d. naar een ruimtelijke afbeelding met diepte. De tekening ziet er bijna uit als een foto, waardoor deze een goed beeld geeft hoe het pand eruit gaat zien qua vorm, materialen en kleuren. Ook houden we rekening met het terreinplan. 

Buro Smits uit Dokkum maakt tekeningen op maat waarbij je zelf kiest hoe uitgebreid we het moeten maken. Alleen een ‘poppetje’ op maat om de goede verhoudingen weer te geven, of juist een complete omgeving met groen, spelende kinderen, auto's en andere elementen? Jij bepaalt, wij realiseren het. Trouwens, wist je dat we ook 3D tekeningen omzetten naar filmpjes? Vraag naar de mogelijkheden! 

Jouw doel in beeld 

Er zijn verschillende redenen om een 3D tekening voor utiliteitsbouw te laten maken. Ben je aannemer, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden al verkopen voordat deze daadwerkelijk zijn gebouwd (want zien doet kopen). Een advocatenkantoor dat een nieuw pand zoekt, wil van tevoren goed weten of deze aansluit bij de eigen identiteit en klanten. Terwijl een staalbedrijf z'n ideeën voor de nieuwe werkplaats weer met hele andere ogen beoordeelt. Kortom: we houden je huisstijl in de gaten, zodat het pand aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. 
VOORBEELDEN

Regels en eisen 

Heb je besloten je gebouw in 3D te laten tekenen door ons, dan houden we rekening met de geldende regels en beperkingen, o.a. van het bouwbesluit en bestemmingsplan. Denk aan de toegestane goothoogte, maximale aantal vierkante meters en goedgekeurde totale hoogte van het pand.

Daarnaast verwerken we een eventueel beeldkwaliteitsplan in de afbeelding. Ook maken we een oppervlakte-, daglicht-, ventilatie- en RC-berekening (hoe goed is het pand geïsoleerd) en kun je bij ons terecht voor een BENG-berekening (energieprestatie van het gebouw). 

Onze services 

Wist je dat we veel meer doen dan alleen 3D tekeningen maken voor de utiliteitsbouw? We kunnen bijvoorbeeld het contact met de gemeente onderhouden en vergunningen aanvragen. Neem z.s.m. contact op en wij staan voor je klaar tijdens het proces van ontwerp tot 3D tekening en meer.