Huis verbouwen

Of het nu gaat om je huis verbouwen, een serreaanbouw of misschien zelfs een fabriekshal of oude boerderij verbouwen: een ervaren bouwkundig ontwerpbureau brengt alles duidelijk in kaart. Wij doen dit graag voor je! Buro Smits in Dokkum bestaat al meer dan 50 jaar en heeft veel expertise, korte lijntjes en we werken met een nuchtere, persoonlijke benadering.  

Wist je dat we ook nieuwbouw (bedrijfs)panden en huizen als levensloopbestendige woningen ontwerpen?

PLAN EEN VRIJBLIJVEND GESPREK!

Zakelijk verbouwen 

Als bouwkundig ontwerpbureau hebben we al voor heel wat zakelijke klanten een verbouwing mogen ontwerpen. Denk aan het uitbreiden van de kantoorruimte of aanpassen van de werkplaats. O.a. jouw wensen en budget zijn de belangrijkste dingen waar we rekening mee houden. Daarnaast inventariseren we ook de beschikbare vierkante meters, verhoudingen tussen de onderlinge ruimtes en de routing van het bedrijf. Kort gezegd: hoe groot is het werkbare oppervlak, hoe verhouden de bestaande ruimtes zich tot elkaar en hoe verloopt het huidige (productie)proces.  

Bij dit laatste kijken we natuurlijk ook hoe dit beter en/of logischer kan. Een kozijnenfabriek wil bijvoorbeeld de kozijnen niet afwerken voordat ze gespoten zijn, dus de productiehal vraagt om een logische indeling waar deze stappen gemakkelijk uit te voeren zijn in de goede volgorde. 

Particulier verbouwen 

Je huis of boerderij verbouwen? Een serreaanbouw realiseren of een kap op de garage laten plaatsen voor extra ruimtes? Buro Smits is een bouwkundig ontwerpbureau dat al heel vaak met dit bijltje heeft gehakt. We komen ook altijd persoonlijk langs om te zien wat de situatie ter plaatse is. Waar komt de nieuwe constructie tegenaan, hoe ziet de bestaande gevel eruit en hoe is jouw ideaal te realiseren binnen de beschikbare ruimte en het budget.  

Goed om te weten: we respecteren altijd de identiteit van het huidige pand.  

Meer weten over Buro Smits? Neem contact met ons op, wij zijn jouw bouwkundig ontwerpbureau voor het verbouwen van je boerderij, huis, kantoor e.d. 

CONTACT