3D-tekening van je huis laten maken

3D tekening van je huis laten maken 

Een 3D tekening van je huis laten maken? Besteed het uit aan Buro Smits uit Dokkum! Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en ontwerpen niet alleen gebouwen, maar maken ook de 3d tekening van je huis. We houden hierbij altijd rekening met je budget en wensen, zo krijg je een tekening op maat. We maken ook 3D-tekeningen voor verbouwingen en bedrijfspanden.

Meer weten over wie wij zijn? 
OVER BURO SMITS

Waarom een 3D tekening 

Een 3D visualisatie van je huis is als het ware een ‘foto’ op basis van o.a. de bouwtekeningen. Zo krijg je een beter beeld van het pand, de verhoudingen, gebruikte materialen, kleuren etc. Dit is ook het grote voordeel ten opzichte van een ‘platte’ afbeelding in 2D, waarbij je een flinke dosis voorstellingsvermogen moet hebben om de tekening te interpreteren en het pand goed voor ogen te zien.  

Een ander voordeel van een 3D tekening van je huis is dat je ‘om de hoek kunt kijken’. Hoe sluiten de gevels op elkaar aan? Hoe ziet de hoek met de veranda eruit? Kortom: een 3D tekening van je huis laten maken zorgt voor een duidelijke, visuele voorstelling van het toekomstige pand.  
Veel of weinig details 

Buro Smits maakt 3D tekeningen in verschillende ‘gradaties’. Dat kan van summiere opzet tot een uitgebreide tekening met allerhande elementen. Daarnaast houden we bij het tekenen rekening me o.a. de huidige regelgeving vanuit de gemeente, eventuele welstandscommissie en doen we o.a. een oppervlakte-, daglicht-, ventilatie- en RC-berekening.  

De voordelen op een rijtje 

  1. Een 3D tekening laten maken van je huis heeft een aantal voordelen. We zetten ze op een rij: 
  2. Een 3D visualisatie is als bijna een ‘foto’ van het huis die een duidelijke voorstelling geeft hoe de verschillende kleuren, vormen en andere elementen samen de woning creëren. Dit is niet alleen verhelderend voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook voor de gemeenteambtenaar om een beter beeld te krijgen van je plannen. 
  3. Bekijk het huis vanuit verschillende plekken, zoals vanaf de straat of achtertuin. Ook de hoeken van het huis komen hierbij goed in beeld. 
  4. Krijg een goed idee van de verhoudingen en grootte van het huis, dit realiseren we o.a. met het op schaal toevoegen van auto's, mensen, bomen en andere elementen.  

Over Buro Smits 

Al meer dan 5 decennia ontwerpt Buro Smits huizen en (bedrijfs)panden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Laat ook de 3D tekening van je huis maken door ons ontwerpbureau in Dokkum! Wist je dat we niet alleen de tekening kunnen maken, maar ook je huis kunnen ontwerpen en zelfs de communicatie richting de aannemer e.d. uit handen kunnen nemen? Kortom, Buro Smits in Dokkum is jouw partner voor een 3D tekening en nog veel meer.